Ποιοι είμαστε

ENOWORX - Υλοποιώντας μια ιδέα

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι διανύουμε την επόμενη βιομηχανική επανάσταση. Για πρώτη φορά υπάρχει η δυνατότητα σχεδίασης και παραγωγής αντικειμένων με έναν τρόπο που δεν ήταν ποτέ ξανά εφικτός. Η καινοτομία αποκτά πλέον ένα νέο τρόπο έκφρασης.

Στόχος μας είναι η παροχή ολοκληρωμένων προσαρμοσμένων υπηρεσιών ψηφιακής κατασκευής υψηλής ποιότητας.

Η ENOWORX είναι ένα εργαστήριο ψηφιακής σχεδίασης και κατασκευής με ειδίκευση στην 3D εκτύπωση, την κοπή/χάραξη με λέιζερ, και τη 3D σχεδίαση. Οι ψηφιακές τεχνολογίες δημιουργίας είναι ο πιο αποτελεσματικός, γρήγορος και οικονομικός τρόπος για την υλοποίηση μιας ιδέας σε ένα πραγματικό φυσικό αντικείμενο. Οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες σε οποιονδήποτε, τόσο στις επιχειρήσεις όσο και σε ιδιώτες που μπορούν να επωφεληθούν από τη διαδικασία εκτύπωσης 3D.

Σε τι διαφέρουμε?

  • Η εμπειρία μας στις ψηφιακές τεχνολογίες κατασκευής μας επιτρέπει να δίνουμε λύσεις εντοπίζοντας προβλήματα και προτείνοντας βελτιώσεις σε ελάχιστο χρόνο.
  • Γνωρίζουμε πως δουλεύετε με αυστηρές προθεσμίες και το σεβόμαστε. Είμαστε πάντα σε επικοινωνία και σας ενημερώνουμε συνεχώς για την πορεία τον εργασιών ώστε να μπορείτε με ευκολία να εντάξετε τις υπηρεσίες μας στο χρονοδιάγραμμα σας.
  • Παίρνουμε την πνευματική σας ιδιοκτησία στα σοβαρά. Τα σχέδια σας είναι πολύτιμα και η πνευματική σας ιδιοκτησία ασφαλής και προστατευμένη σε κάθε στάδιο της συνεργασίας μας.
  • Συνεχώς επενδύουμε σε εξοπλισμό και γνώση προσπαθώντας πάντα να καινοτομούμε ώστε να μπορείτε να εκμεταλλευτείτε πλήρως τις δυνατότητες μας με εύκολο και κατανοητό τρόπο.
  • Η μεγαλύτερη μας όμως επένδυση είναι οι πελάτες μας. Η γνώμη σας για εμάς είναι πολύ σημαντική και και βοηθάει στην εξέλιξη μας. Προσπαθούμε πάντα για μια άριστη συνεργασία για εγγυημένα ποιοτικό αποτέλεσμα.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για εμάς και το έργο μας μπορείτε εύκολα να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε καλώντας μας στο 2615005005 είτε γράφοντας μας στην φόρμα επικοινωνίας. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας για να λύσουμε οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις υπηρεσίες μας.


Μείνετε ενημερωμένοι

για όλες τις εξελίξεις στο χώρο της τρισδιάστατης εκτύπωσης, καταχωρώντας το email σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

ENOWORX

+30 693 206 9711

Φόρμα επικοινωνίας

Facebook Twitter G+ Linkedin Pinterest RSS